Seminars die een professional niet mag missen!

schermafbeelding-2016-10-25-om-11-09-27

Om de meest in het oog springende facetten van lichamelijke communicatie inzichtelijk te maken, heeft Expertisecentrum voor Lichaamstaal een 5-daagse cursus ontwikkeld voor iedereen die de complete interactie (woord-gebaar) beter wil kunnen doorgronden.
Het verschil tussen Lichaamstaal en
 gedrag. Ons lichaam beweegt constant als we praten.  Het is de uitlaatklep voor gedachten die we niet uitspreken. We gebaren en bewegen om onze woorden te ondersteunen waarbij het lichaam soms iets anders laat zien dan we zeggen…

Lichaamstaal en in het bijzonder onze handen lijken daarbij een images-1onafhankelijke rol te hebben. Aangestuurd door het reptiele brein denken we niet na over onze bewegingen die aangeven wat of waaraan we denken. We reageren al op onze omgeving of gesprekspartner voordat we er ons bewust van zijn…

Inhoud en betekenis van gebaren, de ‘taal’ van de handen, emoties, verborgen gedachten en veel andere onderwerpen als positionering (staand /zittend) en interculturele verschillen worden uitvoerig behandeld om authenticiteit van fictie of gedrag te kunnen onderscheiden.

Meer weten ?Kom dan naar ons seminar van 9 januari ’17. Seminars bevatten verschillende onderwerpen ondersteund door praktijkvoorbeelden en concepten gebaseerd op neuro- en communicatiewetenschap, psychologie, bewegingsleer, ….

shutterstock_322342232De seminars vinden plaats op maandagen. Locatie: vd Valk Hotel.A4-Schiphol (vrij P). Tijden: 9:30-17u. Prijs: € 375 per seminar (incl.lunch). U kunt zich hiervoor nog aanmelden tot 20 december as. per email. Meer informatie: bodylanguage.academy 

 


Expertisecentrum Lichaamstaal Nederland

Over Gérard Stokkink

Gerard Stokkink, ass.professor & lecturer body language & non verbal communication
Dit bericht werd geplaatst in publicaties. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.